شادمانی «کیهان» از کشته شدن دو کارمند سفارت اسرائیل؛ دم الیاس رودریگز گرم! | بسیج واشنگتن اعلام موجودیت کرد

رویداد ۲۴| کشته شدن دو کارمند جوان سفارت اسرائیل در واشنگتن از جمله اخبار مهمی است که در دو روز گذشته به شدت مورد توجه جهانیان قرار گرفته است.
واکنش روزنامه اصولگرای کیهان به این موضوع، اما قابل توجه است. این روزنامه در استقبالی عجیب از این موضوع در ستون گفت و شنود خود به آن پرداخته و نوشته:
گفت: از برادر عزیزمان «الیاس رودریگز» چه خبر که در واشنگتن دوتا از حیوانات وحشی صهیونیست را با شلیک گلوله به درک فرستاد؟
گفتم: دَمش گرم. شروع خوب و خداپسندانهای بود. میگویند «بسیج واشنگتن» با این اقدام انقلابی اعلام موجودیت کرده است.
گفت: این برادر بسیجی بعد از کشتن آن دو رأس صهیونیست، با کمال شجاعت و خونسردی ایستاده و در حالی که دستبند به دستش زده بودند، شعار «زنده باد فلسطین» سر داده است.
گفتم: یاد شهید بسیجی، محمد شهسواری بخیر که در حال اسارت توسط ارتش بعثیها با کمال شجاعت شعار
«مرگ بر صدام، ضد اسلام» سر داده بود.
گفت: «کریستی نوم»، وزیر امنیت داخلی آمریکا از این واقعه بهشدت ابراز نگرانی کرده و گفته است بعید نیست که اینگونه اقدامات به یک رویه تبدیل شده و باز هم تکرار شود.
گفتم: شخصی کنار یک چاه ایستاده و پشت سر هم تکرار میکرد؛ چهار، چهار، چهار و...، یکی نزدیکش شد و پرسید؛ چه میگویی؟ طرف او را هم درون چاه پرت کرد و گفت.
پنج، پنج، پنج...





خدا اخرتتان را ویران کند و مثل دنیای ما روزگارتان را جهنم کند
دنیای مردم را جهنم و دنیای خودشان را بهشت کرده اند
بسیج مخالف به اندازه یک ملت و جهان ، سالهاست علیه تفکر شما شکل گرفته است . این توهم به نفع شما نخواهد بود .
حاجی خدایی چی زدی
هر گونه انسان کشی درست نیست چه یهودی چه مسلمان عادت کردیم که انسانیت رو بکشیم همین شما هستید که کینه انتقام رو کاشتید
نمیشه اصلا تو تیتر نزنی
البته خاک کیهان برسر بعضی مطبوعات چی هایی که قصد خراب کردن دارن
به کدام دین معتقدید؟
همین شماها هستید که ریشه به تیشه دین زدید